67 представители на всички сфери на обществения живот в страната

...
67 представители на всички сфери на обществения живот в страната
Коментари Харесай

67 души в Инициативния комитет, който издига проф. Герджиков за президент

67 представители на всички сфери на публичния живот в страната вземат участие в Инициативния комитет, който на следващия ден публично ще издигне кандидатурите на проф. Анастас Герджиков и на полковник Невяна Митева за президент и вицепрезидент, научи „ Хоризонт “. 

Председател на комитета е някогашният народен представител от ГЕРБ Радомир Чолаков. Сред подкрепящите публично кандидат-президентската двойка са професорите Боян Биолчев, Вили Лилков, Румяна Коларова, Милена Стефанова и Владимир Атанасов. В Инициативния комитет са ректорите на 7 университета в страната, измежду които Икономическият във Варна, Медицинският в Плевен, Тракийският,  Аграрният университет в Пловдив и Шуменският. 

В листата са общественият антрополог Харалан Александров, писателят и драматург Стефан Цанев, сценаристът Юрий Дачев, шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов, на спектакъл „ София “ – Иреней Константинов, актьорите Филип Аврамов и Тончо Токмакчиев. В инициативния комитет са редица музиканти и артисти, измежду които Милена Славова, Михаил Белчев, Никола Коцев, Теодосий Спасов, Тони Димитрова, Богдана Карадочева и композиторът Стефан Димитров. В поддръжка на кандидат-президентската двойка Герджиков – Митева са се оповестили олимпийската шампионка Стойка Кръстева и кметовете на София и Бургас – Йорданка Фандъкова и Димитър Николов.

Инициативният комитет с ръководител Радомир Чолаков ще показа публично номинацията на проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева за президент и вицепрезидент от 12 ч. в зала 6 на НДК.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР