67-годишният Филчо Филев, който бе пребит в дома си в

...
67-годишният Филчо Филев, който бе пребит в дома си в
Коментари Харесай

Дойде и най-черната вест! В адски мъки издъхна Филчо, жестоко пребит от двама младежи

67-годишният Филчо Филев, който бе пребит в дома си в димитровградското село Странско, е умрял в болничното заведение през вчерашния ден.
Днес в съда 18-годишният Делчо Димитров, който е арестуван за жестокия побой, сподели, че е схванал за кончината му и съжалява, написа Haskovo.info.
Според проверяващите на 1 против 2 април Делчо и друго момче на 15 година отишли в дома на жертвата с бутилка алкохол. След като почнали да пият нещо се объркало и 18-годишният Делчо нанесъл тежки контузии по главата на домакина.
На идващия ден съседи видели на улицата пребития мъж, който бил целият в кръв. Кметът на селото Хубен Пончев подал сигнал, след който момчетата бяха хванати, а потърпевшият беше откаран в болничното заведение.
Атанасов беше близо седмица в кома и през вчерашния ден е умрял. Досега Делчо беше упрекнат в причиняване на междинна телесна щета, като се чака то да бъде преквалифицирано в ликвидиране.
Днес Хасковският областен съд удостовери решението на съда в Димитровград, с което на Делчо беше натрапен непрекъснат арест.
В залата бяха родственици на момчето, като татко му Милан сподели, че не знае нищо за случилото се и всички са доста обезпокоени. Адвокат Георги Зарчев изиска домакински арест за младежа, тъй като съгласно него няма задоволително доказателства, че той е направил закононарушението.
В последна сметка Делчо остава в ареста, като определението на съда е дефинитивно и не предстои на обжалване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР