66-годишна жена се е самозапалила в плевенското село Дебово и

...
66-годишна жена се е самозапалила в плевенското село Дебово и
Коментари Харесай

Жената, която беше нападната и запалена от маскиран мъж, е излъгала

66-годишна жена се е самозапалила в плевенското село Дебово и е заблудила проверяващите в опит за ликвидиране, оповестиха от полицията.

На 4 март в Районно управление-Никопол е постъпил сигнал, че жена в село Дебово, е залята с горивна течност и е запалена.

Незабавно адресът е посетен от полицейски чиновници. Първоначално пострадалата пробвала да заблуди полицията, като дала лъжлива версия. Обяснила, че рано сутринт - към 04:30 часа, в двора ѝ е проникнал маскиран мъж , залял тялото ѝ с течност от стъклен буркан и я запалил.

Жената сама се е загасила. Получила е изгаряния по шията и главата. Същия ден е бил арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа обвинен за закононарушението - 34-годишен локален гражданин.

Извършени са огледи на местопроизшествието и претърсвания в дома на 34-годишния мъж. Разследването траяло и се оказало, че дамата се е самозапалила в опит за самоубийство.

Тя е изпратена за освидетелстване в Съдебна медицина в Плевен. Образувано е досъдебно произвеждане и полицейските дейности не престават под управлението на областен прокурор.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР