65 разследвания за склоняване към самоубийство“ са били водени в

...
65 разследвания за склоняване към самоубийство“ са били водени в
Коментари Харесай

Масов мор в този БГ район: Там мрат като мухи. 65 са разследванията за склоняване към…

65 следствия за „ склоняване към самоубийство “ са били водени в Кърджали в границите на година. В болшинството от случаите обаче се касае за естествена гибел, написа 24rodopi.com.
„ Едва няколко, в случай че не се неистина, даже единствено две са досъдебните производства за действително самоубийство. При останалите се отнася за хора, умряли в градината, на равнищата, на пътя, в землището отвън обитаемо място “, уточни районният прокурор на Кърджали Стоян Моневски.
Липсата на персонален доктор или различен доктор наоколо, който да издаде смъртен акт, е причина това да се прави от правосъден доктор, както и да се образува досъдебно произвеждане.
Следващо място в графата „ Престъпления против личността “ заемат действията, свързани с отправяне на закани – 32 на брой производства, причиняване на друг по мярка телесна щета – 47.
„ През предходната година се отбелязва растеж на формираните производства срещу личността от над 35% по отношение на миналата “, добави районният прокурор на Кърджали. Повече са и следствията за обири – общо 119, производствата за увреждане на непознато имущество са 46, а за измами 25.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР