64-годишният порно актьор Рон Джеръми, участвал в повече от 1900

...
64-годишният порно актьор Рон Джеръми, участвал в повече от 1900
Коментари Харесай

Порно индустрията загива, смята актьор легенда от бранша


64-годишният порно артист Рон Джеръми, взел участие допълнително от 1900 филми за възрастни показа, че съгласно него златните години на жанра са останали в предишното и в този момент филмовата порно промишленост бележи най-големия си спад. Това мнение изрази той в изявление за уеб страницата News.com.au

Актьорът, заемащ първата позиция в класацията за „ 50-те най-велики порно звезди в историята ” на списание Ей Ви Ен разкри и кои съгласно него са аргументите са деградацията на жанра. По негови думи главната е неналичието на пълнота и сюжет в пълнометражните филми.

„ Преди видеото беше на върха, беше нашият крал, само че в този момент (във филмите) даже няма сюжет. Всичко се свежда до компилации от вида „ азиатци които вършат еди-какво- си ” или „ евреи вършат това ”, упреква той. И съгласно него тази наклонност се дължи на интернет разпространяването на порнографско наличие.

"Интернет изхвърли качественото порно от бизнеса ”, убеден е Джеръми, само че и признава, че в днешни дни интернет ползвателството няма единствено неприятни страни. По неговите думи онлайн пространството е спомогнало на доста хора да научат повече за половите си мечти и ги е окуражило да ги осъществят посредством аматьорски видеа.

"(Интернет) направи порното по-приемливо и беляза появяването на аматьорската сцена, където двойките снимат видеа в личния си дом и ги качват онлайн", сподели той и добави, че порно актьорите също са получили опцията да доближават до повече хора посредством обществените медии. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР