64-годишният американски продуцент и режисьор на документални филми Майкъл Мур

...
64-годишният американски продуцент и режисьор на документални филми Майкъл Мур
Коментари Харесай

Младеж рапира как е убил приятелката си и всичко се оказа истина

64-годишният американски продуцент и режисьор на документални филми Майкъл Мур е снимал осъществяване на локални рапъри в бар в Лос Анджелис, когато микрофонът се оказал в ръцете на чудноват юноша.

Въпросният юноша се оказал 27-годишният Робърт Каму, който обаче бил топло приветстван от всички.

Той почнал да рапира и публиката приела речетатива му с подобаващи възгласи, до момента в който той не достигнал до думите: "Убих тази гад и я закопах в канавката ". След произнасянето на тези строфи, всички в бара замръзнали, само че след това придали всичко на художествената небивалица.


Скрийншот от видеото с песента/ "Туитър "

На идната заран Майкъл Мур в новините схванал детайлности за странния вид. Оказало се, че преди няколко дни той е бил разгласен за издирването на 31-годишната Аманда Кастър - неговата интимна другарка.

Свидетели видели по какъв начин той напъхва Аманда в багажника на колата си. По-късно родителите на Каму разкрили в дома му следи от ликвидиране и извикали полицията.



Аманда Кастър

Престъпникът бил търсен из целия град, а той умерено отишъл в бара, където изпял песента за убийството на своята другарка. Именно този миг е и снимал Майкъл, а по-късно, научавайки цялата история, предал видеото на полицията, написа в. "Сън ".



"Той ме попита след това, когато седяхме и пиехме, какво ще върша с видеото. Аз му споделих, че ще го обявявам в обществените мрежи. Той се зарадва и сподели: Отлично ", спомня си Майкъл Мур.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР