64-годишният актьор Алек Болдуин и 38-годишната собственичка на студио за

...
64-годишният актьор Алек Болдуин и 38-годишната собственичка на студио за
Коментари Харесай

Алек Болдуин стана баща за осми път! Момиченцето е седмо общо дете за него и съпругата му

64-годишният артист Алек Болдуин и 38-годишната собственичка на студио за йога Хилария потвърдиха в събота в Инстаграм раждането на момиченцето си - Илария Каталина Ирена Болдуин.

 

" Тя е тук! Толкова сме разчувствани да ви представим нашата дребна сбъдната фантазия ", написа Хилария Болдуин под видеоклип в Инстаграм, на който се вижда по какъв начин държи новороденото незабавно след раждането.

 

" И тя, и аз сме щастливи и здрави. Нейните братя и сестри я посрещнаха в нашия дом. Толкова сме щастливи да споделим тази прелестна вест с вас ".

 

Семейство Болдуин, които са женени от към 10 години, имат още шест общи деца, а Алек Болдуин има и 26-годишна щерка от някогашната си брачна половинка Ким Бейсинджър.

 

През март Алек и Хилария Болдуин щастливо оповестиха " голяма изненада: още един Болдуин... ще се появи тази есен ". Въпреки че преди този момент са считали, че " фамилията им е цялостно ", двойката отпразнува " вълнуващия напредък " след " доста възходи и падения през последните няколко години ".

 

Припомняме, че през октомври 2021 година операторката на " Rust " Хътчинс, беше смъртоносно простреляна, до момента в който Алек Болдуин репетираше с реквизитен револвер, който съдържаше военен патрон, на снимачната площадка на кино лентата.

 

Не се е очаквало револверът да бъде с военен патрон, а Болдуин твърди, че " не е натиснал спусъка ". През февруари фамилията на Хътчинс заведе дело против Болдуин и другите продуценти на " Rust ", обвинявайки ги в неразумно държание, което съгласно изказванията е довело до гибелта на оператора.

 

Преди нещастието с " Rust " Хилария Болдуин беше забъркана в собствен личен скандал. Тя беше подложена на обстрел поради това, че се преструваше на на половина испанка, говореше с изменящ се акцент и твърдеше, че е родена в Испания. На фона на инспекциите през декември 2020 година Хилария Болдуин призна, че в действителност е родена в Бостън, само че е израснала със " фамилията си сред Масачузетс и Испания ".

 

" От етническа позиция аз съм комбинация от доста, доста, доста неща ", сподели тя.  " В културно отношение съм израснала с две култури. Така че всичко е толкоз просто. "

 
   Вижте тази обява в Instagram.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР