64-годишна жена е станала жертва на телефонна измама със сумата

...
64-годишна жена е станала жертва на телефонна измама със сумата
Коментари Харесай

64-годишна жена остави 21 000 лв. и златни накити между Бяла и Плевен

64-годишна жена е станала жертва на телефонна машинация със сумата от над 21 000 лева и златни украшения, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи - Силистра.

Жената е от Силистра и е приела да взе участие в "акция по залавяне на телефонни измамници ". В понеделник тя се доверила на телефонно позвъняване от мъж, представящ се за служител на реда, и се съгласила да спомага на органите на реда, като хвърлила от балкона 730 евро и към 100 грама златни украшения и монети. На идващия ден мнимият полицейски чиновник още веднъж се свързал с дамата. Този път тя изтеглила от банка спестявания в размер на 6 000 евро и 7 700 лв. и ги оставила край пътя сред Бяла и Плевен, където стигнала с персоналния си автомобил. Действията ѝ били направлявани от самото начало от мнимия служител на реда посредством мобилна телефонна връзка.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

От ОД на Министерство на вътрешните работи - Силистра показват, че не съществува процедура полицията да желае пари от жителите за осъществяване на служебните си задания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР