64-годишен е потрошен, след като дърво е паднало върху него

...
64-годишен е потрошен, след като дърво е паднало върху него
Коментари Харесай

Втори ден ураган вилнее в Пловдив. Дърво падна върху минувач и го потроши

64-годишен е потрошен, откакто дърво е паднало върху него на ул. „ Петър Шилев “. От мощния ураганен вятър, който втори ден брули града, дървото се е скършило и стоварило върху минувача. Екип на Спешна помощ е извадил потърпевшия, който е със строшен крайник и пострадвания по главата и кръста, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

Мъжът ще бъде опериран в Клиниката по ортопедия и травматология към УМБАЛ “Свети Георги ” ЕАД – Пловдив, оповестиха от лечебното заведение. Общото му положение е положително, направени са редица проучвания.

И през днешния ден, както и през вчерашния ден поривите напразно са бурни. Вчера облицовка на цялостен блок се стовари върху детска площадка, имаше десетки позвънявания за затиснати коли от дървета и клони. От пожарната оповестиха, че през последното денонощие са реагирали на 64 сигнала за катастрофи. И през днешния ден са траяли да валят позвънявания за смачкани коли. Сигналите за вреди от този вид са близо 44.

Огнеборците предизвестиха пловдивчани да сортират маршрутите си за придвижване и да обезопасят балконите си от падащи предмети, както и да паркират колите си отвън обсега на дървета. На строителните компании е предложено да прегледат оградите и скелетата на обектите си.

Пловдивчани настояват, че поривите напразно са били толкоз мощни, че е мъчно да се върви по улицата. Очакванията са на следващия ден вятърът да стихне.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР