63-годишният бохем Христо Сираков тотално е занемарил външния си вид

...
63-годишният бохем Христо Сираков тотално е занемарил външния си вид
Коментари Харесай

Ицо Стоте манекенки замяза на дядка

63-годишният безгрижник Христо Сираков тотално е занемарил външния си тип по време на пандемията от ковид. Известният с многочислените си любовни похождения плейбой е бил видян от кореспондент на таблоидът „ Уикенд”.

Преди дни Ицо Стоте манекенки паркира автомобила си в пресечка на столичната ул. „ Оборище” облечен единствено по тъмносив спортен екип и тениска в същия цвят. Заради небрежния си тип брадясалият Сираков изглеждаше неразпознаваем. Въпреки обедното време, предприемачът изглеждаше много сънен. Немарливият тип на Ицо не го тормози и той хлътна в изтънчен ресторант на баровската улица.

Запознати с житието-битието на Сираков разкриха, че поради изключителните ограничения за сигурност, още след оповестяването на изключително състояние у нас през март, Ицо освободил дамата, която му чистела и пазарувала, защото била в рискова възраст. Наложило се краткотрайно да се грижи самичък за семейството си, а около краткотрайното заледяване на светските сбирки, той тотално занемарил визията си. Дългата му бяла брада издаваше, че не е стъпвал във фризьорски салон най-малко от 3 месеца.

В началото на юни тогавашният разбивачна женски сърца, роден през далечната 1956 година, се появи на първото светско празненство след изолацията и стресна с визията си. От безупречния му тип нямаше и диря. Бизнесменът бе навлякъл дънково яке и жълта фланелка. Ицо приличаше на човек, който е отскочил до близкия магазин, а не на бохема, който привличаше куп златотърсачки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР