63-годишният Бен Гибсън останал бесен, след като чул, че неговата

...
63-годишният Бен Гибсън останал бесен, след като чул, че неговата
Коментари Харесай

Банка обяви семейство за мъртъвци, замрази сметките им СНИМКИ

63-годишният Бен Гибсън останал гневен, откакто чул, че неговата брачна половинка Джил и самият той са умряли. Това станало в диалог с банкови служители поради проблем с карта. Седмици по-късно видял брачната половинка си да преглежда съболезнователни писма за личната си гибел.

Мъжът бил разгневен от времето и напъните, които трябвало да постави, с цел да оправи казуса с банката, която към този момент ревизира по какъв начин е станала грешката.

“Беше непрекъснат проблем, извънредно е, че лиши толкоз дълго време ”, споделя той.

Г-жа Гибсън посетила банков клон в средата на август, с цел да смени картата си, която спряла да работи по време на пазар.

Същата обстановка застигнала и нейния брачен партньор. Неговата карта обаче бързо пристигнала за разлика от тази на госпожа Гибсън.



След като се свързал с банката, с цел да схванат какво се случва те останали шокирани. Служителят им споделил, че госпожа Гибсън е умряла.

Въпреки, че фамилията бързо потвърдило пред чиновниците, че това не е по този начин, сметката останала замразена. Те трябвало да се изправят.

На 24 септември Бен разкрил потресената си брачна половинка, която четяла съболезнователни известия от разнообразни компании.

 Проблемите обаче не били единствено тези. Те разкрили и писма от изпълнителите на наследството на Бен, от които станало ясно, че банката е спряла да заплаща за автомобилна застраховка  и други – по документи мъжът също бил мъртъв.

Писмото от  Агенцията за лицензиране на водачи и транспортни средства гласяло:
“Бяхме известени, че банковия акаунт на Бенджамин Гибсън е замразен поради гибелта на притежателя. Приемете нашите съболезнования. ”
 

На съпрузите се наложило да открият няколко нови сметки.

Проблемът с Агенцията за лицензиране на водачи и транспортни средства и застрахователя бил решен бързо. На семейство Гъбсън се наложило да върнат остарели заплащания, които не е направила банката.

От институцията оповестили, че външна компания оповестила госпожа Гибсън за мъртвец, само че не показали данни за какво и той е сметнат за покойник.

Двойката споделя, че това, което им оказват помощ да се спряват, че имали известна сума в друга сметка. За причиненоно стеснение банката им отпуснала отплата от общо 500 паунда – освен това в границите на близо месец.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР