63-годишната Лесли Максуел продължава да учудва критици и почитатели с

...
63-годишната Лесли Максуел продължава да учудва критици и почитатели с
Коментари Харесай

Най-сексапилната баба в света предпочита бикините по-оскъдни

63-годишната Лесли Максуел продължава да учудва критици и фенове с необикновените извивки на тялото

Майка на две деца и баба – почитателите ѝ в мрежата от дълго време я назовават една от най-сексапилните дами на 60+. Причината за това е любовта й към фитнеса. По-странното е, че тази обич се е появила откакто Лесли се е пенсионирала. Вместо да се занимава с всекидневието си на пенсионерка и да се любува на заслужена отмора, най-секси бабата в света си намерила ново занимание – силови тренировки във фитнеса.

Скоро Максуел почнала да посвещава съвсем цялото си свободно време на занятия, вървешком във фитнес залата всеки ден когато и да е, че даже и нощем. И, несъмнено – резултатът от интензивните тренировки не просрочен.

Кожата на Лесли се стегнала, а тялото й станало релефно и атлетично

Доказателство за това беше едно от видеата, в което секси бабата в розови бикини на цветя показва резултатите от часовете, прекарани във фитнеса. Жената театралничи пред камерата без да се тормози, показвайки плътно тяло и прелестно закръглени бедра.

Последователите означиха, че кожата на Максуел наподобява толкоз гладка и тонизирана, че им е мъчно да повярват в биологичната възраст на влогърката.

„ Невъзможно! “, „ Наистина ли си на 63? “, „ Дори млади девойки ще завиждат на такова тяло “, „ Зашеметяваща хубост “, „ Продължавай все по този начин “, „ Вдъхновяваш ме да стана по-добра “, пишат почитателите на Лесни под съвсем всяка нейна фотография, оповестена в обществените мрежи.

Не е чудно, че госпожа Максуел има толкоз доста млади почитатели, които постоянно се пробват да я опознаят по-добре. А преди време почитателите ѝ въобще не можаха да схванат коя е бабата на фотографията и коя е щерка й.

Според Лесли освен спортът й оказва помощ да наподобява зашеметяващо, само че и вярното хранене. Максуел постоянно споделя диетата си, в която доминират рибата и зеленчуците.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР