61-годишният Том Круз наел целия етаж на луксозен лондонски ресторант

...
61-годишният Том Круз наел целия етаж на луксозен лондонски ресторант
Коментари Харесай

Том Круз запазил цял етаж на ресторант за романтична среща с новата си приятелка

61-годишният Том Круз наел целия етаж на първокласен лондонски ресторант за сантиментална вечеря с новата си обич - 36-годишната рускиня Елсина Хайрова.


Том Круз се е постарал да ухажва новата си обич Елсина Хайрова, като неотдавна я е поканил на сантиментална вечеря в Лондон.

61-годишният артист от " Мисията невъзможна ", който за пръв път беше видян с 36-годишната някогашна брачна половинка на олигарх предходната седмица, е наел цялостен етаж от известния ресторант " Новиков " в Мейфеър за сантименталната вечеря за двама.

Според " Сън " Том, чието положение възлиза на 500 млн. паунда, е похарчил 500 паунда за вечеря с омар и суши за двойката.

Източник показа пред изданието: " Том изглеждаше доста влюбен и държеше да чуе всяка дума на Елсина. Двамата изглеждаха физически доста близки. "

Към тях се включил и американският охранител на Круз, който се намесил, откакто един от чиновниците изискал фотография. Еслина е била облечена в блестяща рокля и черно кожено палто.

" Том беше доста великодушен и даде 100 паунда бакшиш на личния състав, преди двамата с Елсина да се измъкнат през страничната врата на път за колата ", сподели още очевидецът на срещата.

Актьорът е забелязан да се гушка със дамата на празненство с другари, които настояват, че холивудската звезда е " захласнат " от нея и че двойката е " неразделна ".

Бившият модел, който има английско поданство, преди този момент беше женена за съветския магнат Дмитрий Цветков, с който живееше в имение на стойност 22 млн. паунда в имението Уентуърт в Съри, както и в къщи в Лондон на стойност 18 млн. паунда.

Двойката притежаваше и парцели в Дубай и Кипър, както и коли, бижута и сбирки от творби на изкуството на стойност милиони лири.

Техният абсурден бракоразвод попадна в заглавията на вестниците през лятото, откакто Хайрова беше упрекната, че е укрила обилни активи от някогашния си брачен партньор, в това число сбирката си от чанти на стойност 1 милион паунда.

Но някогашният ѝ брачен партньор предизвести артиста, че на новата му обич мъчно може да се угоди - и твърди, че по време на бурния им 11-годишен брак той е похарчил изумителните 10 млн. паунда за облекла и още 2 млн. паунда за чанти.

В извънредно изявление за MailOnline от своето имение в Съри на стойност 27 млн. паунда магнатът Цветков съобщи: " Независимо с кого е тя - с Том Круз или с някой различен, той би трябвало да бъде наясно, че тя обича хубавите неща в живота и има безценен и първокласен усет. Том би трябвало да държи очите и портфейла си необятно отворени. " /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР