61-годишен шофьор на лек автомобил е загинал, след като се

...
61-годишен шофьор на лек автомобил е загинал, след като се
Коментари Харесай

Трагедия: Зверски челен удар между кола и автобус, има жертва

61-годишен водач на лек автомобил е умрял, откакто се е блъснал челно в рейс. Няма ранени пасажери в рейса, заяви представителят на пазарджишката Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

Катастрофата е станала малко преди 7 часа сутринта, когато на телефон 112 е бил получен сигнал за тежък пътен случай в региона на пътя Пазарджик-Белово, малко след ханче „Септември “. На място неотложно са ориентирани екипи на „ Пътна полиция “, РУ-Септември, пожарната и „ Спешна помощ “. Пристигайки на шосето, униформените са открили, че 61-годишен лидер на лек автомобил „Пежо“ от гр. Белово е подхванал маневра за изпреварване. Така возилото навлязло в лентата за насрещно придвижване, където е последвал удар в автомобил на пазарджишка транспортна компания.

В резултат на удара водачът на леката кола е умрял на място. В рейса няма потърпевши хора, лидерът му е тестван за приложимост на алкохол и тестът му е негативна. На мястото се прави оглед от дежурна група при РУ-Септември, придвижването не е спряно, реализира се в едната пътна лента и се контролира от полицията.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР