600 000 лева кръвнина иска несебърският бос Димитър Желязков -

...
600 000 лева кръвнина иска несебърският бос Димитър Желязков -
Коментари Харесай

Митьо Очите поиска 600 бона кръвнина за болка и страдания

600 000 лв. кръвнина желае несебърският необут Димитър Желязков - Митьо Очите за болежка и премеждия, породени му след стрелбата в Слънчев бряг, след която оцеля по знамение. 
Това стана ясно през вчерашния ден в Специализирания углавен съд, където най-накрая след няколко отлагания бе даден ход на разпоредителното съвещание по делото против бандата на Божо Кравата, написа в. "Телеграф ".
Божидар Кузманов и деветима от хората му са подсъдими за присъединяване в проведена незаконна група, профилирана в убийства, рекет, наркоразпространение и полова употреба. След като на 8 юни 2016 година охранителят Александър Алексиев бе погубен в заведението "4 you " в Слънчев бряг и не изработен опит и Очите да бъде премахнат, през вчерашния ден магистратите конституираха Желязков и фамилията на гарда като частни обвинители и цивилен ищци в процеса.

Митьо Очите упорства да му бъдат изплатени по 300 бона от подсъдимите Радослав Димитров и Георги Иванчев, които са изправени пред Темида за опита за нападение. Съпругата на умрелия охранител Петя желае 200 000 лв. от Тодор Славов, апетитен за пряк причинител на покушението, а родителите му Ангел и Стоянка - по 150 бона за породени неимуществени вреди. Въпреки вероятността да заплащат над милион лв. кръвнина, подсъдимите през вчерашния ден бяха във очевидно положително въодушевление.

"Не се смейте, ще ви глобявам ", ядоса се след следващото кикотене в залата на спецсъда ръководителят на правосъдния състав. Причина за смеха бяха въпросите на магистратите какво работи всеки от посочените за участници в бандата. Двама от тях обявиха, че са салонни шефове в клуб "Оксижен ", други двама, че работят като фитнес инструкторите, а останалите - че са безработни.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР