60 служители на МВР-Видин и Белоградчик подкрепиха Националния протест, който

...
60 служители на МВР-Видин и Белоградчик подкрепиха Националния протест, който
Коментари Харесай

Служители на МВР-Видин и Белоградчик подкрепиха националния протест

60 чиновници на МВР-Видин и Белоградчик поддържаха Националния митинг, който се състоя пред Народното събрание през днешния ден.
20% нарастване на заплатите и по-добри условия на труд желаят служители на реда, гранични чиновници и пожарникари, сподели Емилиян Недялков от видинския полицейски профсъюз. Той е и член на УС на синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи:
"Две са главните ни претенции. Едното е за 20% нарастване на главните хонорари, а второто - за оформяне на предпоставки за действителни промени. Тъй като в бюджета не виждаме нещо, което да е заложено за заплащане на този функционален разбор, към този момент стана прославен, за който се приказва в съдружното съглашение. Считаме, че не е гарантиран ресурсно този разбор. Очакванията ни са да има развиване по тези въпроси. "
Синдикатите желаят каквито и промени да се организират, те да бъдат с тяхно присъединяване. Предстои идната седмица да има разговори с представители на законодателната власт, добави Емилиян Недялков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР