60-годишният Валери Пелтешки е жертвата на зверското убийство край Мизия.

...
60-годишният Валери Пелтешки е жертвата на зверското убийство край Мизия.
Коментари Харесай

Извънредно Килърът от Мизия се опитал да прикрие убийството с катастрофа!

60-годишният Валери Пелтешки е жертвата на зверското ликвидиране край Мизия. Той е бил пенсионер по болест и във съдбовния ден е направил услуга на свои съграждани да ги закара до Оряхово, предава БЛИЦ.

Убиецът се е опитал да прикрие бруталното закононарушение като инсценира злополука.

По първична информация, убийството е станало без никаква причина. Двамата мъже се качили в колата и потеглили, а по пътя сред тях и водача избухнал скандал.

За убийството е арестуван 21-годишен гражданин на ромската махала, другият е освободен.

„ Не е обикновено да се случват такива неща в една Европейска страна. Докога естествените, бели, образовани хора ще бъдат подложени на жесток тормоз и оскърбление от страна на тези маргинализирани групи? Докога наши родственици ще бъдат убивани без причина от тези, които не желаят да се интегрират в обществото? Докога възрастните ни родственици ще живеят в боязън и обезсърчение в дребните обитаеми места? “, написа родственик на жертвата в обществената мрежа.

Междувременно стана ясно, че 21-годишният гражданин на ромската махала на Мизия, който бе арестуван за убийството на 60-годишния Валери Пелтешки, отхвърля да е направил закононарушението. Той декларирал пред ченгетата, че на мъжа му прилошало и примрял, а по-късно е умрял.

За новата версия оповестиха публично от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца. Според ежедневния бюлетин, обвиненият самичък отишъл в полицейския сектор в Мизия и разказал за случилото се.

По думите на арестувания, към 8.30 часа през вчерашния ден той наел от центъра на Мизия негов прочут с частен автомобил да го транспортира до Оряхово. По пътя на лидера му прилошало и изгубил схващане, а младежът го изоставил в затревен сектор наоколо до пътя.

Показанията на обвинения обаче се разминават със събраните все още доказателства. По тази причина, от полицията са образували досъдебно произвеждане за ликвидиране по член 115 от наказателния кодекс. Според него, който съзнателно умъртви другиго, се санкционира за ликвидиране с отнемане от независимост от 10 до двадесет години.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР