60-годишен шофьор загина при тежка катастрофа тази сутрин в Русе.

...
60-годишен шофьор загина при тежка катастрофа тази сутрин в Русе.
Коментари Харесай

Шофьор загина при катастрофа с тролей в Русе

60-годишен водач почина при тежка злополука тази заран в Русе. Сблъскали са се лек автомобил и тролей на Градския превоз. Инцидентът станал на прав сектор, при хлъзгава настилка.

Русе

Произшествието е станало призори, когато видимостта е била лимитирана. Според очевидци леката кола с русенска регистрация се е движела в посока Дунав мост и се е блъснала в задната лява част на тролея, който завивал в противоположна посока. Шофьорът твърди, че спрял на знак „ STOP " и е видял, че автомобилът е далечен от него на 130 метра. След като потеглил, усетил удар. Слязъл, с цел да помогне на лидера, само че той бил умрял на място. Според живеещи в квартала мястото, където е станал случаят, е рисково, тъй като това е последната спирка на тролеите и те обръщат посоката си, като пресичат двете платна на бул. „ Тутракан ".
Владислав Стоянов: Рисково място, кара се с висока скорост. Редовно се случват такива неща тука, просто булевардът е нов, трилентов и се развива висока скорост.
Владислав Стоянов и брачната половинка му живеят в региона и постоянно стават очевидци на пътни катастрофи. Казват, че въпреки наоколо да има и пешеходна пътека, никой не съблюдава ограничаването на скоростта от 50 километра.
Владислав Стоянов: Леки коли прелитат тук със скорост, блъскат се в спирки, в знаци, в кошове. Там има паркирал автомобил, който се блъсна челно в него.
При случая в тролейбуса не е имало пасажери. Причините за злополуката се обясняват.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР