Мария Габриел не е в листите за ЕП, но остава

...
Мария Габриел не е в листите за ЕП, но остава
Коментари Харесай

Румен Христов: Мария Габриел не е в листите за ЕП, но се надяваме, че ще се изяви на други позиции

Мария Габриел не е в листите за Екологичен потенциал, само че остава скъп кадър за нас и се надяваме, че ще има опция да се изяви и на други позиции. Това изясни пред БНР Румен Христов, водач на Съюз на демократичните сили.

 

" Росен Желязков е задоволително различим в страната ", разяснява Христов лидера на евролистата на ГЕРБ-СДС.

 

Самият Румен Христов води листата за парламентарния избор в Монтана. 

" Един водач на партия би трябвало да има подготвеност да води и най-дългата, и най-късата листа ".

 

Досега той оглавяваше листата за 23 МИР в София. 

 

" Имаше концепция за разчупване. Водач в 23 МИР е Георги Георгиев, който е със сериозен опит в Столичния общински съвет. Конкретните проблеми на хората от 23 МИР могат да бъдат по-подробно обсъждани с него. Аз не съм бил общински консултант и не познавам проблемите на общината в елементи ".

 

Имам експертиза в региона на земеделието, уточни още Христов в предаването " 12+3 ".

 

" Малките общини също заслужават внимание. Има какво да се направи в тази посока.

 

Следя язовир " Огоста " от години. Депутатите от Монтана би трябвало да продължат да отстояват също и скорошното довеждане докрай на пътя. Необходимо е стабилно държавно управление, което да продължи започнатите планове, стопирани повече от две-три години ". 

 

Той изясни, че в листите за парламентарни избори Съюз на демократичните сили резервира третата си позиция във Велико Търново. Третото място им е отредено и в Пловдив област, както и петото. Седмата позиция във Варна също е за Съюз на демократичните сили. 

" Аз съм лидер, въпреки и не в София. Надяваме се обединението да има резултат, който е по-добър от това, което постигахме досега. Въпросът е с какъв брой ще бъдем пред втория ".

 

Кандидатът на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров е на шеста позиция в евролистата. И на предходните избори претендентът им – Александър Йорданов, заемаше същата позиция. 

 

" Вътрешнопартиен спор реши, че е добре да отиде да поработи и различен човек. Шестото място не е 100% несъмнено. Но нашата задача е да активизираме симпатизантите и да се преборим ".

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР