6-годишното момче ще говори с майка си по телефонаСъдът решава

...
6-годишното момче ще говори с майка си по телефонаСъдът решава
Коментари Харесай

Социалните служби разрешават на Габриела да вижда децата

6-годишното момче ще приказва с майка си по телефона
Съдът взема решение за ареста на дамата

Децата на упрекнатата за ликвидиране в София Габриела са настанени при родителите на жертвата Пейо Пеев. “Майката ще има достъп до децата си. Връчени са? заповедите и тя знае къде са настанени. Не е преустановяван контактът по телефона ”, съобщи през днешния ден доктор Надя Танева, изпълнителен шеф на Агенция за обществено подкрепяне.

Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова са упрекнати за гибелта на 44-годишният мъж. Той бил първо удушен в колата му, а по-късно бил изработен опит тялото му да бъде запалено.

Основният претекст за убийството е спор за наставнически права. Габриела има две деца - по-голямото е от Пейо, а второто е кърмаче на 4 месеца. За него някогашният народен представител от Политическа партия Велико Минков твърди, че е биологичен татко.

Преди дни Софийски градски съд пусна под домакински арест Габриела, с цел да може да се грижи за децата си. Сега, когато те са при родителите на Пейо, прокуратурата ще изиска на следващия ден от съда да ѝ бъде натрапен непрекъснат арест.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР