6-годишната Рори е едно от най-слънчевите момиченца, за което всяка

...
6-годишната Рори е едно от най-слънчевите момиченца, за което всяка
Коментари Харесай

6-годишно момиченце се нуждае от помощ, за да има пълноценен живот

6-годишната Рори е едно от най-слънчевите момиченца , за което всяка майка може да мечтае . Зад нежното дете с голяма къдрава коса и светещи очи се крие същински воин , който се бори за живота си от първата глътка въздух .

Момиченцето се появява на този свят на Рождество Христово след направено секцио по неотложност . Лекарите са споделили на майката, че възможностите за оцеляването на рожбата й са едвам 50% , тъй като при раждането й, тя е била 4 минути без О2 .

„ Молитвите ми бяха чути и момиченцето ми съумя да се пребори! Евентуално й сложиха диагноза „ атактична детска церебрална парализа “. При изписването ми споделиха да чакам забавено двигателно развиване и доста отпуснати мускули, само че за наслада – напълно непокътнат разсъдък. 3 години и половина по-късно получи първи и доста тежък припадък и бе открита „ епилепсия “. Лекарите в България предлагаха лекуване, съпроводено с кошмарни странични резултати – липса на вкус и сила, непрекъснато гадене, трептене на ръчичките, нарушен баланс и по-често рухване, и чести епилептични пристъпи “ , споделя майка й и прибавя:

„ Всички експерти твърдяха, че методът им е верен, само че майчиното ми сърце вярваше, че нещо не е наред. Благодарение на Бог успяхме да намерим двама от най-хубавите лекари в Турция в региона на неврологията и ортопедията през юни 2022. Те радикално трансформираха лекуването на Рори и от този момент тя не е получила нито един припадък, има страховит вкус и доста сила. “

Вследствие на новото лекуване се е забелязвало огромно усъвършенстване в салдото и издръжливостта на Рори, както и в вярното позициониране на тялото й. Годишно лекуването й коства 82 112 лв. , като в сумата влизат визити при невролог, медикаменти, съвещания с ортопед, физиотерапия, ортези, ежемесечен престой в Истанбул.

Майката сама отглежда детето си, а бащата не оказва помощ по никакъв метод . Това е измежду аргументите посочената сума за лекуване да е напосилна за нея.

„ Изправена съм пред едно от най-големите провокации като майка – да знам, че има по какъв начин да бъде помогнато на детето ми, само че да нямам опцията да го сторя. Затова, благи хора, се обръщам към Вас с вяра! Моля ви, подайте ни ръка, подайте ръка на Рори! Само с Ваша помощ тя ще има късмет да води естествен метод на живот и да се оправя всекидневно с провокациите, пред които е изправена от самото си раждане “ , приканва дамата.

Всеки, който желае и има опция да помогне, може да го направи на следната банкова сметка :

BG36UBBS80021466106110
Във валута EUR
ВІС КОД: UBBSBGSF
Титуляр: Галиана Тихомирова Петрова
Основание: Дарение

Можете да я подкрепите и.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР