6 гласа им трябват на ГЕРБ-СДС за мандата. Ще ги

...
6 гласа им трябват на ГЕРБ-СДС за мандата. Ще ги
Коментари Харесай

ГЕРБ на лов за депутати – търсят се 6 за кабинет, каква е цената?

„ 6 гласа им трябват на ГЕРБ-СДС за мандата. Ще ги търсят през уикенда “, заяви съпредседателят на “Демократична България “ Атанас Атанасов.

Narod.bg към този момент писа, че на кандидат-премиера на шайката Николай Габровски му трябват шестима депутати, с цел да образува държавно управление.

“115 гласа към този момент са били обезпечени. Разбираме, че се разисква това, на доста високо равнище. А точно механизмите, по които да се обезпечат тези 6 гласа – или някой да ги даде, или някой да отсъства, ще следим какво се случва “, добави Атанасов пред бТВ.

Той разясни, че от Демократична България няма да отсъстват в зала при гласуването. По думите му има шансове първият мандат да мине.

Реклама

Според него запас от поддръжка има при Българска социалистическа партия и „ Възраждане “.

Атанасов разяснява и „ ухажването “ от страна на ГЕРБ.

“На Борисов му би трябвало политическа пералня, по тази причина толкоз ухажва Демократична България. Тези перални обаче от дълго време не ги създават в нашия цех, нагледно казано. Ние не можем да сме ново издание на реставраторските сили “, добави Атанасов.

Съпредседателят на Демократична България счита, че гласоподавателите желаят постоянен кабинет, по тази причина Демократична България и „ Продължаваме промяната “ имат проект за втория мандат.

В петък кандидат-премиерът, излъчен от ГЕРБ-СДС, професор Николай Габровски сподели пред Българска национална телевизия, че е съвсем изцяло подготвен със състава на кабинета “и то с хора, които считам, че до един са високи експерти с положителни имена “.

Габровски изрази вяра, че когато стане ясно кои лица ще вземат участие в бъдещия кабинет и когато се осъзнае, че работи правилото за професионализъм и наличие на имена, отдалечени от партийното говорене , ще надделее разсъдъкът и първият мандат ще се осъществя.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР