6 души, включително 73-годишният заподозрян, са загинали, а един е

...
6 души, включително 73-годишният заподозрян, са загинали, а един е
Коментари Харесай

Дядо уби 5-ма души след престрелка в Канада

6 души, в това число 73-годишният обвинен, са починали, а един е тежко ранен при пукотевица в жилищна постройка в град Вон в канадската провинция Онтарио, заяви локалната полиция, предадено от Ройтерс.

Заподозреният е бил прострелян от полицията и е разгласен за мъртъв на място, се споделя в изказване на Специалното звено за следствие ( " SIU " ) на Онтарио.

SIU, което проверява смъртни случаи с присъединяване на полицията, съобщи, че проверява гибелта на обвинения и че аутопсията е планувана за вторник. Властите не оповестяват повече информация за жертвите или за претекста на обвинения.

" В момента сме в развой на известяван на тези фамилии, тъй че на този стадий не мога да споделя никаква информация за жертвите или за обекта ", съобщи пред кореспонденти началникът на районната полиция в Йорк Джим Максуин, съгласно локалните медии.

Полицията се е отзовала на позвъняване за " деен стрелец от мъжки пол, който е прострелял няколко души " в жилищна постройка във Вон, северно от Торонто, се споделя в изказване на Йоркското районно полицейско ръководство.

Продължава следствието, се споделя в известието, като се прибавя, че няма спомагателна опасност за публичната сигурност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР