58-годишен мъж е загинал в монтанското село Габровница след скандал

...
58-годишен мъж е загинал в монтанското село Габровница след скандал
Коментари Харесай

58-годишен почина след побой в монтанско село

58-годишен мъж е умрял в монтанското село Габровница след скандал и сборичкване. Задържани са двама мъже, съобщиха от полицията.
 
На 15 юли към 22:49 ч. в ОДЧ на ОДМВР-Монтана е получено известие на незабавния телефон 112 за сборичкване в с. Габровница, общ. Монтана. На място са изпратени екипи на незабавна помощ и полиция. При идването им е открито, че един от участниците в абсурда е умрял.
 
В резултат на сбиването в с. Габровница е породена гибелта на 58-годишен гражданин на гр. Монтана. По данни на очевидци са открити и арестувани причинителите на действието – 28-годишен и 18-годишен и двамата от с. Габровница. Същите са арестувани за период до 24 часа, като единият е настанен в помещение за задържане в МБАЛ-Монтана, заради получени контузии на главата.
 
Причината за зародилия скандал са отправени неприлични реплики от страна на арестуваните към фамилията на умрелия, прераснал в сборичкване, при което двамата са му нанесли удари с предмет. Местопроизшествието е посетено от ДОГ, осъществени са редица ПСД и са разпитани всички участвали на местопроизшествието.
 
По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по член 115 Наказателен кодекс и работата продължава РУ-Монтана.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР