57 години навърши неостаряващата Роси Кирилова без нито една козметична

...
57 години навърши неостаряващата Роси Кирилова без нито една козметична
Коментари Харесай

Росица Кирилова сподели за най-голямата мъка в живота си

 57 години навърши неостаряващата Роси Кирилова без нито една козметична интервенция. Рождения си ден певицата изкара в компанията на обичания мъж Георги Начев в къщата си край София

" Не съм особена суетна, само че и по никакъв начин не съм елементарен темперамент. Жоро обаче знае по какъв начин да извади душата ми с памук. За него всеки ден благодаря на Бог, че го имам ", споделя певицата.

През годините доста се е говорило за това, че фамилията нямат наследници. Спрягани са какви ли не теории - от това, че певицата не може да има деца, до това че не желае да има такива. Кирилова обаче се научила да приема нещата от живота метафизичен и това я прави щастлива. В последна сметка истината е, че Роси Кирилова и текстописецът постоянно са желали да станат родители. Това признава самата изпълнителка.

" Пълни неистини са, че не съм желала да бъда майка, а той татко. Кой естествен човек с сътрудник до себе си не желае деца? Това, което се случи обаче, е, че Бог не ни подари с такива и аз съм уверена, че е имало за какво да бъде по този начин. Научаваш се да живееш с това и продължаваш напред, тъй като единствено по този начин ще бъдеш благополучен и ще направиш благополучен и индивида който обичаш ", убедена е Роси. Тя споделя, че през годините Георги Начев нито един път не й е изневерил, а на брака им мога да завидят всички, пише  " България Днес “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР