55-годишна шофьорка от германския град Ешборн близо до Франкфурт едва

...
55-годишна шофьорка от германския град Ешборн близо до Франкфурт едва
Коментари Харесай

Жена зареди с бензин дизелов Passat. Източи го с прахосмукачка и подпали бензиностанция

55-годишна шофьорка от немския град Ешборн покрай Франкфурт едвам не взриви бензиностанция, откакто сипа бензин в дизеловия си Volkswagen Passat и опита да поправи грешката, като изпразни резервоара с прахосмукачка на автомивка. Това съобщава merkurist.de, представен от Блиц.



" Находчивата " дама заредила комбито догоре, защото горивото било на запаса. Щом окачила револвера назад на бензиноколонката, открила, че вместо дизел е наляла бензин.

Жената съумяла да убеди инцидентен 20-годишен минувач да ѝ помогне да избута колата до автомивката на бензиностанцията. Двамата намерили култивиран маркуч и решили да го свържат с една от прахосмукачките на самообслужване, с цел да изтеглят бензина.

Идеята обаче не се оказала толкоз блестяща, както изглеждало на пръв взор. Сместа от гориво и въздух се възпламенила и избухнал пожар, който бързо обхванал първо прахосмукачката, а след това и автомобила.



От огъня потърпевш леко младият помощник, който получил изгаряния по едната ръка. Истинската покруса била осуетена в точния момент от мълниеносната реакция на ешборнската пожарна, която съумяла да потуши пламъците преди да доближат бензиностанцията.



Изгорелият Passat е оценен на към €30 000.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР