54-годишният Нако Рей Браун е арестуван през юниТова е една

...
54-годишният Нако Рей Браун е арестуван през юниТова е една
Коментари Харесай

Мъж обра банка, за да направи филм за просветлението си в затвора

54-годишният Нако Рей Браун е задържан през юни

Това е една история за възмездие, само че с неприятен край, разказана от.

Мъж се призна за отговорен по обвинявания в грабеж на банка. Той желал да употребява средствата, с цел да може да финансира основаването на филм, който споделя за неговото религиозно прояснение в пандиза, до момента в който излежавал 19-годишна присъда за кражби на банки.

54-годишният Нако Рей Браун е задържан през юни, откакто влезнал в клон на McCoy Federal Credit Union в Нел Айланд, Флорида и подал на касиерката записка с надпис: “Продължавай да се усмихваш. Имам револвер. Дай ми всичките си банкноти по 100, 50, 20, 10 и 5 $. Без банкноти по 1 $. Не активирай алармата! ”

Служителката му предала 4 296 $, само че полицията бързо разкрила Браун в намиращ се наоколо хотел.

От прокуратурата споделят, че чиновниците на банката видели по какъв начин Браун излязъл от клона и отишъл до бензиностанция от другата страна на улицата, където свалил облеклата, шапката и маската, с които бил по време на обира и се запътил към хотел по-надолу по улицата.

От полицията го заловили във фоайето на хотела с чанта с парите и бележката, която подал на касиерката.

При разпита Браун признал, че е в изпитателен период след предходната си присъда и че бил във Флорида, с цел да направи филм по една от 15-те книги, които бил написал зад решетките за това по какъв начин разкрил Господ.

Браун също по този начин споделил, че бил приключил парите за кино лентата и по тази причина се наложило да обере банката.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР