54 г. от Варна, който пресича пътното платно на сигнализирана

...
54 г. от Варна, който пресича пътното платно на сигнализирана
Коментари Харесай

Шофьори, отваряйте си очите! Трима души са блъснати на пешеходни пътеки във Варна само за ден!

54 година от Варна, който пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека, беше блъснат от кола, която избяга от местопроизшествието. Вследствие на случая мъжът получава травма на глава, оповестяват от полицията в морския град.

Инцидентът е станал в петък към 6 часа сутринта на ул. «Найден Геров». Същият ден към 12:20 часа, в гр. Варна, на ул. «Тихомир», неправоспособният лидер на «Фолксваген» О.Н. (31 г.) от Варна, по време на придвижването си, блъска пешеходка – 66 година от Варна, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая дамата получава травма на глава и травма на ляв крайник, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Петък 13-и в действителност се оказа съдбовен за пешеходците в морската столица. Около 17:00 часа,, на ул. «Генерал Радко Димитриев», различен «Фолксваген», ръководен от В.Д. (28 г.) от Варна, по време на придвижването си, блъска пешеходка – 22 година от Добрич, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на случая дамата получава травма на дясна ръка, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР