53-годишната Дженифър Лопес тренира всеки ден не само за да

...
53-годишната Дженифър Лопес тренира всеки ден не само за да
Коментари Харесай

Дженифър Лопес става всяка сутрин в 5 часа

53-годишната Дженифър Лопес тренира всеки ден освен с цел да наподобява ужасно на аления килим, само че и в името на психическото си здраве. В изявление за Us Weekly звездата описа по какъв начин фитнесът й оказва помощ да остане положителна.

" Не е загадка, че спортуването е значима част от живота ми. Вярвам, че физическите извършения имат позитивен резултат върху психологичното здраве ", споделя брачната половинка на Бен Афлек.

Изследванията демонстрират, че хората, които спортуват постоянно, са по-емоционално постоянни и по-малко склонни към психологични болести, меланхолия и тревога.



Джей Ло описа и за всекидневието си. Тя става преди пет сутринта, когато е още мрачно, и незабавно стартира да тренира, като се пробва да разпределя вярно времето си: " Винаги се развъртвам и диря неща, които ме въодушевяват и стимулират. Не се опасявам да провокирам себе си и да ставам по-добра всеки ден ", прибавя тя.

" Работата с нея е страхотна, тъй като тя е доста работлива и положителна. Идва във фитнеса без значение от всичко, разпределя времето си съществено, познава тялото си ", споделя нейният треньор Трейси Андерсън.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР