52-годишна жена съобщи с пост във Facebook, че е била

...
52-годишна жена съобщи с пост във Facebook, че е била
Коментари Харесай

Часове преди шествията против насилието: Изрод преби жена на пазара Димитър Петков в София

52-годишна жена заяви с пост във Фейсбук, че е била грубо нападната в София от чужд мъж. Вследствие на това тя е с голям брой контузии.
Ето какво описа тя:
" На 31.07.2023 година, в 14:20 ч., часове преди шествията срещу насилието над дамите, аз, 52-годишна жена, майка на две дъщери, работеща и плащаща налози, бях брутално нападната от чужд мъж на пазара " Димитър Петков ".
Без причина, до момента в който си вървях с покупките към колата. Просто връхлетя върху мен и с удари в главата, и челюстта ме смъкна на земята пред най-малко 10 души очевидци и в обсега на няколко камери.
Последствията - болки в главата и челюстта, и строшен челен зъб. Жалба в полицията, обзор от невролог и лицево-челюстен хирург, и правосъден доктор. Никой от тези хора не ме попита по какъв начин съм душевен ", написа потърпевшата в обществената мрежа.
" Аз съм ужасена, тъй като в случай че изродът, който ме атакува, бъде открит, ще бъде предизвестен и пуснат - телесните повреди са леки, а психическите контузии не се броят.
И може още веднъж да нападне.
Имам две дъщери, които също могат да станат обект на експанзия. Чакам раждането на внучка, която ще пораства в страна, в която 400 порезни рани са лека телесна щета.
Благодаря на всички хора, които ми се притекоха на помощ ", написа още пострадалата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР