52-годишен мъж продължава да се бори за живота си заради

...
52-годишен мъж продължава да се бори за живота си заради
Коментари Харесай

7 пожара гасиха огнеборците във Варна и региона в последните дни, 52-годишен мъж още се бори за живота си в болницата

52-годишен мъж продължава да се бори за живота си поради вдишани газове и изгаряния по лицето и ръцете при пожар във плантация за развъждане на патици в с. Любен Каравелово. Това оповестяват от пресцентъра на пожарната във Варна.

Както „ Петел “ заяви през вчерашния ден, към 00:30 часа е получен сигнал за пожар, зародил в битово помещение на територията на фермата. Инцидентът е зародил след късо съединяване в електрическа печка, като огънят не се е популяризирал в други пространства.

Пак през вчерашния ден, към 23:15 часа, е получен сигнал за пожар в комина на къща, намираща се с. Бенковски, който е обхванал и покрива й. Няма потърпевши хора. Изгорели са: 20 кв. м покрив, опушени са 50 кв. метра стени. Ден по-рано в същото село е имало и различен пожар. В събота към 11:15 часа е пламнала къща след запалване на комин. Огънят се е разпрострял и е обхванал покрива на къщата. Няма потърпевши хора. Изгорели са: 100 кв. м покрив, 100 кв. м етаж от къща, домашно имущество и уреди, мебели и строителни принадлежности.

В неделя към 23:15 часа е станал пожар в хигиеничен възел, намиращ се в частен дом на ул. «Оборище» във Варна. Няма потърпевши хора. Причината за пожара е късо съединяване в пералня. Изгорели са пералня и електрически кабели на бойлер.

В нощта на петък против събота към 00:15 часа, е получен сигнал за пожар в ПВЦ резервоар за боклуци, намиращ се на ул. «Даме Груев» във Варна. Няма потърпевши хора. Причината за случая се обяснява.

В петък сутринта пък, към 09:50 часа, е получен сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се на ул. «Оборище» във Варна. Няма потърпевши хора. Причината за случая е немарливост при боравене с открит огън. Унищожен е мокет.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР