51-годишен мъж се е самозапалил и е починал от раните

...
51-годишен мъж се е самозапалил и е починал от раните
Коментари Харесай

Пълно отчаяние от живота в България: Само за няколко часа мъж и жена се самозапалиха

51-годишен мъж се е самозапалил и е умрял от раните си в Дряново нощес, оповестяват от пресцентъра на полицията. В 21,25 ч. е бил подаден сигнал на тел. 112 за мъж в безпомощно положение на ул. „ Гурко ” в Дряново.

``
реклама

На място полиция и медици разкрили 51-годишен мъж от с. Буря, община Севлиево със следи от изгаряния по цялото тяло. Мъжът незабавно е бил превозен във филиала за Спешна помощ, където по-късно умрял от раните си, заяви Velikotarnovoutre.bg.

Въпреки първичните данни за самозапалване, полицията в Дряново е направила оглед на местопроизшествието и по случая е формирано досъдебно произвеждане, което ревизира опцията да става въпрос и за ликвидиране.

Жена се самозапали в двора на къщата си в стражишкото село Камен тази заран. 52-годишната Славка направила клада от остарели облекла и драснала клечката, а след това влезнала в огнената буря, написа " Труд ".

Тя лумнала като факла, само че за благополучие съседи се притекли стремително на помощи съумели да я изгасят като мятали върху нея одеяла. Съпругът на дамата през това време бил отишъл до магазина, само че тя по-рано му споделила, че ще постави завършек на живота си по този метод.

Славка била обезверена от живота и нямала пари за осигуровки и медикаменти. Преди време също опитвала да си отиде от този свят, само че все не успявала. Обгорената е откарана в болничното заведение във Велико Търново, само че без заплаха за живота, сочи предварителна информация. Полицията проверява случая.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Сашо (преди 56 секунди) Рейтинг: 20 | Одобрение: 0 До това ни доведоха ръководещите! Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР