51-годишен мъж от Добрич, привлечен към наказателна отговорност за три

...
51-годишен мъж от Добрич, привлечен към наказателна отговорност за три
Коментари Харесай

Озверял мъж хвърли 30 бутилки по къщата на бившата си жена пред погледа на собствените си деца

51-годишен мъж от Добрич, притеглен към наказателна отговорност за три закононарушения – закана за ликвидиране, хулигански дейности и увреждане на непозната благосъстоятелност, е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на прокурор от Районната прокуратура. Днес ще бъде импортирано искане за " задържане под стража “ на обвинения, оповестиха от Апелативна прокуратура.

Г.Г. бил разграничен с майката на децата си от към 7 години. Жената живеела с различен сътрудник, като се грижела и за двете си малолетни деца. Обвиняемият не одобрявал това и намерено проявявал своето противоречие.

На 30 август 2023 година, към 23:00 часа той отишъл в дома на някогашната си жена под предлог да види децата си. Вместо това 51-годишният мъж влезнал в спор с сегашния сътрудник на дамата, като даже отправил към него закани за ликвидиране. Хвърлил по него две стъклени чаши, които се счупили в главата и лицето му, причинявайки му порезни рани. След това си тръгнал.

Няколко дни по – късно, на 3 септември, към 22:00 часа, Г.Г. още веднъж се върнал в дома на някогашната си жена. Видял през прозореца, къде се намира тя дружно с децата и колегата си, и почнал още веднъж да насочва обиди и закани. Започнал да хвърля по тях празни стъклени бутилки, които намерил под прозореца. Обвиняемият хвърлил към 30 бутилки, като съумял да счупи прозорец, стъклена врата и елементарна врата.

Свидетели на протичащото се станали съседи на фамилията, както и техните хазяи, които живеели на втори етаж от къщата. Бил подаден сигнал на ЕЕН 112 и на място дошъл полицейски екип. Г.Г. бил арестуван, а часове по-късно и притеглен към наказателна отговорност за стореното от него.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на прокурор от Районна прокуратура - Добрич. Предстои съдът да прегледа настояването на Прокуратурата за налагане на най-тежката мярка за неотклонение по отношение на Г.Г. Мъжът бил осъждан през 2019 година за две закононарушения по превоза.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР