51-годишен мъж, издъхнал след заразяване с новия коронавирус, няколко дни

...
51-годишен мъж, издъхнал след заразяване с новия коронавирус, няколко дни
Коментари Харесай

Мъж, издъхнал от COVID-19: Носете маски! Не бъдете идиоти като мен

51-годишен мъж, умрял след заразяване с новия ковид, няколко дни преди гибелта си призовал хората във Facebook да носят маски и "да не бъдат такива идиоти като него ".

Томас Масиас, който е бил с наднормено тегло и с диабет, посещава ваучър в покрайнините на Лос Анджелис без да смята за належащо да вземе със себе си защитна маска. Оказва че, че по време на празненството е участвал различен мъж, който е знаел, че има ковид, само че е бил асимптоматичен, заради което решил, че няма риск да навреди на никого. Решението му обаче се оказва неверно и съдбовно за някои.

Няколко дни по-късно всички, участвали на празненството, са тествани за COVID-19. Именно Томас Масиас е измежду тези, които дават позитивна проба.

Съединени американски щати сложиха връх с близо 55 000 нови случаи на ковид

Той беше прекомерно обществен човек и се сприятеляваше с всички. Затова отиде на това празненство, макар че подозираше за рисковете, споделиха негови близки пред "Уошингтън поуст ".

Масиас бива тестван на 15-и юни за ковид и три дни по-късно тестът му излиза позитивна. След 20-и юни положението му се утежнява и той изпитва компликация да диша. По-късно издъхва.

Това не е смешка работа! Ако ще излизате на открито, носете маска и спазвайте отдалеченост. Не бъдете идиоти като мен! Надявам се с Божията помощ да съумея да преодолея този вирус, написа във Facebook няколко дни преди гибелта си 51-годишният Масиас.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР