500 кг контрабанден тютюн са иззети при специализирана полицейска операция

...
500 кг контрабанден тютюн са иззети при специализирана полицейска операция
Коментари Харесай

Иззеха 500 кг контрабанден тютюн

500 кг контрабанден тютюн са конфискувани при профилирана полицейска интервенция в землището на село Аврен, арестувани са трима мъже. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

При полицейски дейности, подхванати в границите на профилирана интервенция за противопоставяне на икономическата престъпност, в землището на село Аврен, чиновниците на реда разкрили фургон, пригоден за незаконно предпазване и обработка на тютюн без акцизен бандерол. В миг на рязане на контрабанден тютюн са арестувани трима мъже с букви А. К. (на 39 г.) от с. Абланица, В. Б. (на 51 г.) от София и А. Д. (на 52 г.) от София. Те са известни на Министерство на вътрешните работи.

Във фургона са открити към 100 кг нарязан тютюн без акцизен бандерол, други близо 400 кг тютюн на бали; машина за рязане в развой на работа; електронна везна, както и два казана за култивиране на недопечен тютюн. Тримата мъже са арестувани за период до 24 часа. Установено е, че тримата мъже са се занимавали с незаконната активност от към година. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Разследването се следи от прокурор от Районна прокуратура – Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР