50-годишната Джунко Шинба, която била в Сингапур, вечеряла в ресторант

...
50-годишната Джунко Шинба, която била в Сингапур, вечеряла в ресторант
Коментари Харесай

Жена се възмути от сметката в ресторант, извика полиция СНИМКИ

50-годишната Джунко Шинба, която била в Сингапур, вечеряла в ресторант Seafood Paradise на 19 август, когато научила, че ястието с чили с раци, което е поръчала, коства към 680 $. 

ЯпонскаТА туристка разкрила, че сметката й в ресторанта е скочила до 1000 $ и се обадила на органите на реда, заявявайки, че не е осведомена за цената на храната.

Джунко Шинба сподели, че сервитьорът й предложил ядене от аляски кралски рак, който е известен в Сингапур и прилежаща Малайзия. Чилито нормално се прави от кални раци, които са към 20 $ за 100 грама в Seafood Paradise. Обслужващият личен състав обаче показал цената сякаш за цялото ядене, а не за тежестта му.

Представител на Paradise Group, която има Seafood Paradise, сподели, че ресторантът е посочил на компанията на Шинба целия рак.

„ За да избегнат недоразумения, личният състав даже донесе цялостен аляски кралски рак преди готвене “, сподели той.

Според туристката обаче не й е казано, че всичко това ще бъде приготвено единствено за тях. Тя предположила, че ще им бъде дадена единствено част от храната, пише Asia One.

Изображение на касовата записка, предоставена от дамата, демонстрира, че ракът коства към 680 щатски $ и тежи към 3,5 кг.
 Аляски кралски рак, рак, чили рак, вечеря в ресторант, сметка, екскурзиант, обадил се на полицията, скъпа вечеря, Цената на един рак е 20 $ за 100 грама, а тежестта му е към 3,5 кг. Снимка: Asia One
Заедно с разноските за други ястия, общата сметка за масата на Шинба беше към 1000 $. След това дамата помолила Seafood Paradise да се обади на полицията и на мястото пристигнали чиновници на реда.

След известно разискване туристите получили отстъпка от към 78 $, а нейният другар платил храната с кредитната си карта, оповестява вестникът.

Представител на Paradise Group сподели пред AsiaOne, че мениджърът на ресторанта е оказал помощ на Шинби да подаде полицейски отчет и е предложил отстъпката „ от благосклонност “. Японката също се обърна към Сингапурския съвет по туризъм за случая и нейният случай беше отправен до Асоциацията на потребителите на страната.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР