50-годишната Джина Стюарт от Австралия не търсеше трудни начини и

...
50-годишната Джина Стюарт от Австралия не търсеше трудни начини и
Коментари Харесай

„Най-горещата баба“ се разголи за реклама на календара си само за възрастни СНИМКИ 18+

50-годишната Джина Стюарт от Австралия не търсеше сложни способи и реши да подари на клиентите за Нова година най-ценното, което има - себе си. Блондинката, известна като "най-горещата баба в света ", е подготвила за тях прям календар за 2021 година.



Джина сподели какъв „ Дядо Коледа “ чака почитателите, като разгласява няколко знойни фрагменти в Instagram. Блондинката се появи с дантелено долни дрехи, колан за жартиери и алена блуза.



Други фотоси от топлес календара обаче могат да се видят единствено от тези, които са подготвени да платят за тях. Джина ги разгласява и в уебсайт за възрастни. „ Мисля, че това е първият календар на OnlyFans в света, който коства 25 $ “, похвали се тя пред Daily Star. И съдейки по мненията, потребителите към този момент са подготвени да отворят портфейли.

Джина Стюарт стана известна, откакто зае 12-то място в влиятелното съревнование Мис Максим. Тогава знойната русокоска към този момент беше над 40. Тя има четири деца и внучка и смелостта да покаже тялото си, макар възрастта и мненията на другите.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР