5 пожара с материални загуби са гасени през почивните и

...
5 пожара с материални загуби са гасени през почивните и
Коментари Харесай

Пожарникарите в Пернишко гасиха микробуси и автомобили

5 пожара с материални загуби са гасени през почивните и празнични дни от огнеборците в района.

Микробус е изгорен при пожар в гр. Перник, зародил на 22 декември, към 16, 50 ч. Причината е късо съединяване. Освен автомобила са унищожени към 9 кв.м. изолираност на жилищен блок до който се намирала колата, ПВЦ дограма на блока, ролетна щора и 2 кислородни бутилки.

Поради заплаха от взривяване на кислородните бутилки, транспортирани от моторното транспортно средство регионът е бил отцепен до очистване на последствията от произшествието. Няма потърпевши хора.

Лек автомобил „ Хюндай “ е изгрял при пожар на пътя Радомир – Кюстендил, в региона на с. Прибой. Инцидентът е станал на 22 декември, към 19, 00 ч.

Паричната е техническа нередовност. Не са потърпевши хора и други коли.
Отново на 22 декември е изгорен микробус „ Пежо “, в региона на гарата в гр. Радомир.

Причината е късо единство. Въпреки намесата на радомирски и пернишки огнеборци возилото е изгоряло изцяло.
На 27 декември, на автомагистрала „ Струма “, в региона на община Перник е горящ лек автомобил „ Мерцедес “ с кюстендилска регистрация. И тук повода е късо съединяване. Унищожен е двигателния отсек на колата, а лидерът й не е потърпевш.

Мебели, домашно имущество, техника и дограма са изгорели при пожар в къща в радомирското с. Горна Диканя. Пламъците лумнали на 26 декември, към 14, 50 ч. от немарливост при боравене с открит огън. Два противопожарни екипа от гр. Радомир ликвидирали последствията от горенето. Няма потърпевши хора и наранени прилежащи жилищни и икономически здания.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР