5 мъже са арестувани за кражби на горива от товарни

...
5 мъже са арестувани за кражби на горива от товарни
Коментари Харесай

Мъже откраднаха близо 500 литра дизел от камиони

5 мъже са задържани за обири на горива от товарни коли в Русенско и прилежащи области. Това заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи в Русе - Даниела Малчева.

Мъжете били арестувани при следващата кражба от два камиона, паркирани в пътно уширение при спешен излаз на основния път Русе - Бяла. Там служителите на реда забелязали автомобил с непознати регистрационни номера да напуща мястото.

Около товарните транспортни средства униформените разкрили пластмасови туби и маркуч наоколо до резервоара на единия влекач. Установена е и неналичието на към 500 литра дизел от возилото.

Така във вилна зона край Русе служителите на реда задържали мъжете. Оказало се, че те са на възраст сред 27 и 52 години и са от гр. Русе и селата Николово и Просена. При осъществените претърсвания са открити туби с дизелово гориво, български и задгранични регистрационни табели за коли, наркотични субстанции, ловна пушка, муниции.

На трима от мъжете са повдигнати обвинявания и са арестувани за период до 72 часа от прокуратурата. Работата по следствието на незаконната активност продължава. Изяснява се съпричастността им към повече от 10 обири, регистрирани в Русенско и в прилежащи области.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР