49-тото Народно събрание е нелегитимно и незабавно трябва да бъде

...
49-тото Народно събрание е нелегитимно и незабавно трябва да бъде
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Парламентът е нелегитимен и незабавно трябва да бъде разпуснат


49-тото Народно заседание е нелегитимно и неотложно би трябвало да бъде необуздано и да бъдат извършени предварителни, само че почтени парламентарни избори в България. Това съобщи през днешния ден в предаването „ Събития и персони “ по БНР-Благоевград ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.

„ Продължаваме промяната нямат моралното право да осъществят мандата и би трябвало неотложно да го върнат несбъднат. Най-малкото нещо което би трябвало да създадат е да се извинят на българските жители, че ги излъгаха, подведоха и посредством ала-бала подмениха и фалшифицираха изборните резултати, за което неотложно би трябвало да им бъде свален имунитета, да бъдат разследвани и подведени под наказателна отговорност. Изборите са част от Националната сигурност на България и е повече от явно, че Продължаваме промяната са опасност за нея “, съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев в ефира на БНР-Благоевград.
-->
Той прикани Софийската градска прокуратура да изиска свалянето на имунитета на Кирил Петков и Асен Василев.

„ Мисленето, държанието и дейностите на Кирил Петков, Асен Василев и цялата им парламентарна група е цинично, безочливо и незаконно. Изтеглите записи потвърдиха, че Продължаваме промяната са част от дълбоката страна и с нищо не се разграничават с ГЕРБ и Бойко Борисов. Напротив – те са една и съща страна на монетата, удариха моралното дъно и неотложно би трябвало да се отдръпват от българската политика “, сподели още Симеон Славчев.

Според него неотложно би трябвало да се промени и Изборния кодекс и той да се направи резистентен и гарантиращ провеждането на почтени избори в страната.

„ Правителството, което се пробват сега да сглобят ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България е държавно управление на националното изменничество. То не може да реши нито един от проблемите на българското общество, в противен случай, единствено ще ги задълбочи. Това е държавно управление на подмята, тъй като Продължаваме промяната излъгаха голяма част от българите, като обявиха, че ще бъдат опция на ГЕРБ и Бойко Борисов, а в този момент се прегърнаха и подписаха договорка с него. Ако Политическа партия бяха споделили на своите гласоподаватели преди изборите, че ще вършат държавно управление с мутрите и мафията, изобщо нямаше да попаднат даже в Парламента “, беше безапелационен водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той напомни, че е схванал от първия ден, в който Кирил Петков и Асен Василев са влезнали в политиката, че те нямат морал и правила и още тогава обществено и неведнъж е предизвестил президента Радев и българското общество за последствията за България и целия народ от влизането им властта.

„ За голямо страдание се оказах прав, само че не бях чут. Сега единственият излаз от тази неуместна обстановка е моралните, честните и родолюбивите българи да се обединим и да направи Общ фронт против мутрите, мафията и шарлатаните. Единственият излаз е българите да се събудим и се противопоставим с всички законови средства на разпада на морала, страната и държавността “, съобщи още Симеон Славчев.

Той разяснява и част от министрите в плана на кабинет на ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България.

„ Изключително стеснителен е обстоятелството, че за министър на защитата се предлага Тодор Тагарев, който на профила си във Facebook вместо българското знаме, е поставил знамето на Украйна. Това демонстрира метода му на мислене, нрав и посоката в която ще тласне България, а точно замесване на страната ни във военния спор. Странно е по какъв начин и за какво Бойко Борисов е преглътнал наличието на Асен Василев като министър на финансите, защото ГЕРБ ясно обявиха, че точно Василев е индивида, който докара България до голям бюджетен недостиг и финансова рецесия. Очевидно зависимостите на Бойко Борисов и страховете му от събаряне на неговия имунитет и подвеждането му под наказателна отговорност са толкоз огромни, че е подготвен да преглътне даже Асен Василев и да гласоподава той да стане министър на финансите “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР