49-ото Народно събрание продължава с нестандартните подходи. След като си

...
49-ото Народно събрание продължава с нестандартните подходи. След като си
Коментари Харесай

Парламентарните комисии ще заседават обезглавени - заради липсата на мнозинство

49-ото Народно заседание продължава с ексцентричните подходи. След като си избра ротационен ръководител, в този момент реши да " обезглави " парламентарните комисии, без които на процедура законодателната активност не може да тръгне. Засега те ще останат без ръководители и зам.-председатели.

Това стана ясно след председателски съвет в Народното събрание през днешния ден, на който тематиката с комисиите се разисква втори следващ ден.

Причината - неналичието на болшинство, към което вероятно да се образува държавно управление.

Партиите са се разбрали основните за законодателната работа комисии да проработят допустимо най-бързо, само че без да се разпределят по партии - до момента в който няма изясненост за състав на кабинета.

Дневният ред на комисиите ще се дефинира от председателя на Народно събрание - Росен Желязков от ГЕРБ. Това ще разреши основните комисии да стартират да работят по належащите въпроси, въпреки че не е ясно по какъв начин ще протича работата им без водещ депутат.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР