49-годишният Тоби Бейли живее в квартал, в който местата за

...
49-годишният Тоби Бейли живее в квартал, в който местата за
Коментари Харесай

На мъж му писна да паркират други коли пред дома му и си отмъсти жестоко СНИМКИ

49-годишният Тоби Бейли живее в квартал, в който местата за паркиране са ъгъл.

При това всякога се намират хора, които оставят колите си тъкмо пред дома на мъжа, пречейки на него и фамилията му по този метод да се прибират вкъщи.

Голямото семейство на Тоби страда от нелегално паркиране

Тоби е татко на седем деца, по тази причина в фамилията му има много коли. Освен че главата на фамилията всеки ден би трябвало да върви на работа с кола, жена му, а също по този начин и най-голямата му щерка карат, с цел да се оправят с ежедневните си задания.



Често обаче колите на фамилията не могат да изоставен дома му и това е същински проблем, тъй като пътят им е препречен от някой паркиран автомобил.

Разговорите не оказват помощ

Бейли описа, че в региона им има 36 жилищни здания, само че освен това 24 места за паркиране, по тази причина всякога за някой не остава място.

Но това изобщо не значи, че някой би трябвало да нарушава комфорта на фамилията. Тоби към този момент е изразходил над 20000 английски лири предходната година за слагането на специфични знаци, които демонстрират, че паркирането пред дома му е неразрешено.

Само, че ограниченията не дават никакъв резултат. Собственикът на къщата неведнъж е разговарял с други притежатели на коли, оставял е бележки на предното стъкло, че това е частна благосъстоятелност и в нея не би трябвало да се паркират коли, тъй като пречат на прекосяването. Но нищо не е помогнало.

Оригинален излаз от сутуацията

Намирайки се на ръба на отчаянието, Тоби измислил гениално отмущение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР