49-годишният шофьор от Нови пазар е откаран с фрактура в

...
49-годишният шофьор от Нови пазар е откаран с фрактура в
Коментари Харесай

Съобщиха Преди Минути! Черен Понеделник В България. По Последна Информация На Мвр Вече Има 4-Ма Загинали И 13 Ранени

49-годишният водач от Нови пазар е откаран с фрактура в МБАЛ-Шумен. Спътникът му на предна дясна седалка, 45-годишен мъж от село Върбяне е умрял в болничното заведение след получена гръдна контузия.

Припомняме, рейс, пренасящ възпитаници, катастрофира тежко край Враца. Седем деца са пътували в рейса. Осем души са ранени в злополуката. Седем от тях са пасажери, а осмият е водачът на рейса.

Катастрофа ограничи придвижването по автомагистрала " Струма ". При злополуката се е преобърнал микробус, който транспортира моторни лодки, При случая леко са потърпевши двама души.

57-годишен водач на рейс е почина в злополука на пътя сред Бенковски и Съединение до Пловдив. Шофьорът е умрял на място, няма потърпевши пасажери

Двама души починаха при тежка злополука на Автомагистрала " Тракия ". При произшествието челно са се блъснали ТИР и лека кола. Пътният случай е станал при 124-и километър на автомагистралата в посока София, наоколо до Пловдив.

Бременна жена пострада при удар на два микробуса на пътя София-Русе.Пострадалите при злополуката са румънски жители.

Два румънски рейса и кола се удариха по пътя Русе-Бяла. Леката кола е спряла внезапно, единият рейс я ударя леко откъм гърба леко, само че вторият рейс се удря в тях по-силно. Няма потърпевши хора, оповестява НоваТВ.

Автобусите са превозвали туристи от София за Букурещ. Вторият рейс е със счупено предно стъкло и изчаква да бъде изтеглен. Според полицията, причина за случая е неспазване на отдалеченост.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР