49-годишният бизнесмен бе прострелян в понеделник сутринта пред офиса си

...
49-годишният бизнесмен бе прострелян в понеделник сутринта пред офиса си
Коментари Харесай

Хиляди на опашка да се простят с Петър Христов

49-годишният предприемач бе прострелян в понеделник сутринта пред офиса си на ул. "Ралевица " в София. Той бе откаран във ВМА, само че макар 30-минутните реанимационни дейности - умря.

В 10 часа тази заран Петър Христов бе опят от игумена на Преображенския манастир отец Георги, заяви в. "Янтра през днешния ден ". Опелото бе в стеснен фамилен кръг. По експлицитното предпочитание на околните на бизнесмена на богослужението не бяха позволени външни лица и публицисти. Пътят към манастира беше отцепен.

Веднага след опелото процесията потегли към Велико Търново, където в 12 часа в Двореца на културата и спорта „ Васил Левски” стартира поклонението. Хиляди хора чакат пред Двореца на културата и спорта „ Васил Левски “, с цел да се простят с Петър Христов. Сред опечалените са и кметовете на всички обитаеми места в общината, предприемачи и общинските съветници от Велико Търново.

Бащата на Мануела – Красимир Горсов съобщи, че Петър Христов постоянно е помагал безкористно на щерка му, без да се интересува от нищо друго, също така с какво може да ѝ бъде потребен.

Загубихме страховит човек , каквото и да кажа, ще бъде безсмислено. Изключителна загуба за целия ни район, само че най-много за неговите близки. Помагаше доста на и Горна Оряховица и на футбола, и под дърво и камък “, съобщи ръководителят на общинския съвет в Горна Оряховица Даниел Костадинов.

Кметът на града инж. Добромир Добрев показа, че сега не му се приказва и болката е огромна.

С венец от името на Зоналния съвет на БФС пристигна Бончо Генчев.

Петър Христов непроменяемо е помагал на спорта и футбола. Познавахме се, въпреки и да не бяхме близки, само че постоянно съм знаел, че можем да разчитаме на него “, съобщи Бончо Генчев.

По молба на роднините на Петър Христов достъпът на медиите до залата е стеснен, като категорично бе помолено да не се снима. Убитият предприемач е фамилен, има 29-годишна щерка Михаела, 16-годишен наследник Петър и едногодишен внук, който също носи неговото име.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР