49-годишният Александър Паталенски, който буквално шокира обществото с буйстване пред

...
49-годишният Александър Паталенски, който буквално шокира обществото с буйстване пред
Коментари Харесай

Паталенски, който буйства пред КАТ-Пловдив и се оказа дрогиран, отива за 10 месеца в затвора

49-годишният Александър Паталенски, който безусловно шокира обществото с вилнеене пред КАТ-Пловдив в дрогирано положение, подписа съглашение с прокуратурата. Той получи едно общо наказване за редица свои закононарушения и ще лежи 10 месеца зад решетките. 
Прочетете още
Припомняме, че на 2 август тази година Паталенски отишъл да записва колата си " Тойота " в КАТ-Пловдив. Заради несъответстващо му държание полицейски чиновници разпоредили да му бъде осъществена инспекция. Той не се е подчинил, почнал да се движи с автомобила из паркинга на пътната работа като блъснал бетонен панер за боклук и това наложило да бъде спрян наложително. Последва зрелищен арест. След полеви проби стана ясно, че Паталенски е дал позитивни проби за амфетамини и марихуана. 

След ареста си в Трето районно управление (на МВР) той се е опитал да се хвърли от прозореца, само че поради бързата реакция на юрист Чавдар Марев, не се е стигнало до случай. Паталенски страдал от биполярно разстройство, описа самичък юристът му. 

49-годишният мъж бе упрекнат от прокуратурата за шофиране след приложимост на дрога, за опозиция при инспекцията на органите на реда, както и за безчинство. 

В постигнатото съглашение, утвърдено от Районен съд - Пловдив, предвижда освен затвор 10 месеца при общ режим, мъжът да бъде осъден и с 1 гогина и 8 месеца възбрана за шофиране. 

Паталенски ще остане в историята като индивидът с най-краткотрайна регистрация на автомобил. Освен този, мъжът държи още антирекорди като собственик на 63 акта със съответните наказателни постановления и още 25 фиша за превишена скорост. Залавян е два пъти да кара под влияние на алкохол – през 2018 и 2022 година, наказан условно и е с отнета брошура. 

Паталенски се показва с богат опит на софтуерен и хардуерен инженер, музикален продуцент и откривател.

Нарушителят от КАТ има още едно любопитно занятие - притежател е на школа за образование по индийски танци „ Натараджа “. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР