49-годишна жена от кюстендилското село Копиловци намери смъртта си във

...
49-годишна жена от кюстендилското село Копиловци намери смъртта си във
Коментари Харесай

Мъртвата жена, намерена в река Струма, е майка на 4 деца

49-годишна жена от кюстендилското село Копиловци откри гибелта си във водите на река Струма. Валя Найденова е локален гражданин, тя е майка на четири деца. Има и две внучета.
"Много сме сюрпризирани от случилото се, Валя в никакъв случай не е споделяла, че има някакви проблеми. Семейството й е положително, тук живеят от години. Има три дъщери те са родени някак си пред две години – 20,22 и 24 годишни са девойките, има и едно момче.
Последно знам, че работеше като ходеше да бере череши. Мъжът й пък тук е надзирател във фабриката за изкупуване на плодовете от италианците. Едва ли финансови са аргументите тя да предприеме такива дейности. Винаги е работила нещо”, споделят локалните поданици.
"Действително дамата е от нашето село. Голяма покруса за фамилията, сервирам съболезнованията си”, показа потресена от нещастието пред "Струма.бг " кметът на селото Мирослава Костадинова.
Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, следи от принуждение не са открити.
Трупът е закаран в кюстендилската болница за аутопсия, стартирано е досъдебно произвеждане по случая в РУ-Кюстендил, известен е и дежурен прокурор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР