4821 лева са събраните средства само от поставените кутии в

...
4821 лева са събраните средства само от поставените кутии в
Коментари Харесай

Близо 6500 лева ще постъпят по сметката на 7-годишния Божидар от Камено

4821 лв. са събраните средства единствено от поставените кутии в поддръжка на 7-годишния Божидар от Камено на съботния благотворителен базар във Флора Бургас. Три бургаски компании обявиха предпочитание и желание още при започване на идната седмица да преведат надлежно по 200 и 300 лв. по сметката на момчето, което се лекува от злокачествено заболяване в Испания. Благодарение на дейната акция и съпричастността на всички бургаски медии към идеята младо семейство се лиши от букетите в сватбения ден, а парите от тях - 900 лв. ще бъдат преведени също по сметката на Божидар. Водеща верига аптеки също се причисли към идеята и 19 кутии бяха сложени във всичките им обекти в Бургас и София, а средствата от тях ще бъдат ясни при започване на декември, когато ще бъдат отворени в град Камено пред родственици на Божидар.

ОУ "Найден Геров "- гр.Бургас, СУ " Христо Ботев " - гр. Камено, бургазлийката Даниела Христова подариха десетки туби с пластмасови капачки, които ще бъдат изкупени от бургаска компания.

Организацията по акцията в поддръжка на Божидар стартира при започване на октомври. Само за две седмици се включиха десетки хора с положителни сърца и компании от Бургас и Камено. За 14 дни учениците от СУ " Христо Ботев " гр.Камено създадоха невероятни картички, декорация, декупажни бутилки и картини. Десетки дами от град Камено се включиха с приготвянето на домашни питки, баници и сладкиши. Активно присъединяване в организацията взеха бургаски публицисти
Кремена Павлова от гр. Камено се оправи ослепително с организацията на майките в общинския център, които подготвиха домашно приготвените храни.

Бургаски компании пък подариха нови детски книжки за оцветяване, бижута, крафт бира и селектирани виновност.
Благодарение на бургаски печатници и известна празненство организация изискуем дарените банери и декорация за базара.

В продължение на 3 часа аниматорки от бургаски детски център забавляваха най-малките гости на базара, а топ гримьорът Теодора Калчева провежда благотворителна грим сесия в съботния следобяд.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР