48 отбора се включиха в първия по рода си нощен

...
48 отбора се включиха в първия по рода си нощен
Коментари Харесай

16-годишни варненци са носители на трофея Нестле за Живей Активно! Volleyball Night League 2019

48 тима се включиха в първия по рода си нощен шампионат по плажен волейбол във Варна

48 тима от разнообразни възрастови групи премериха сили във второто следващо издание на шампионата по плажен волейбол Нестле за Живей Активно! Volleyball Night League през нощта на 04.08.2019 година във Варна. След огромния триумф на първото издание, тази година шампионатът притегли както опитни състезатели, по този начин и млади девойки и момчета от цяла България. Трофея сграбчиха едни от най-младите участници – 16-годишните Кристиян Димитров и Георги Бинев от тим „ Black Spikers “. В извънредно оспорван край те победиха Мартин Лилов и Ненчо Костов от тим „ Ъ “.

Турнирът по плажен волейбол се провежда от Нестле за Живей Активно!, Евгени Иванов – Пушката и републиканските шампионки от ВК „ Марица “, с поддръжката на Община Варна, Българска федерация по волейбол и ЕКОПАК България. Волейболният ас и шампионките посрещнаха всички участници и посетители при волейболните стадиони на плажа в Аспарухово и дадоха началото на спортното съревнование с показателен звезден мач. „ Изключително щастливи сме, че станахме част от огромното семейство на Нестле за Живей Активно! и дружно организирахме Volleyball Night League 2019. Станахме очевидци на доста оспорвани дуели, а волейболистите демонстрираха изключителни качества и състезателен дух. Участниците за следващ път демонстрираха, че Варна е столицата на волейбола в България. “, споделиха шампионките от ВК „ Марица “.

Всички 48 тима демонстрираха състезателен хъс и fairplay и се забавляваха в духа на най-мащабната самодейност за деен метод на живот и уравновесено хранене. Финалната фаза срещна опитния тим „ Ъ “ и младите очаквания от „ Black Spikers “. Въпреки мощната игра на Мартин Лилов и Ненчо Костов от тим „ Ъ “, младите волейболисти Кристиян Димитров и Георги Бинев демонстрираха забележителен състезателен хъс и възторг и справедливо сграбчиха трофея. Класираните на първите три места тимове получиха и тридневни билети за олимпийските квалификации по волейбол.

Организаторите се бяха погрижили за положителното въодушевление на всички присъстващи с доста изненади, музика и положително въодушевление. Волейболният шампионат продължи до късните часове на нощта, а всички почитатели се заредиха с доста положителна сила. Volleyball Night League е част от дълготрайния ангажимент на Нестле да стимулира българите да се движат, да спортуват и да се забавляват със своите другари.

Повече за Нестле за Живей Активно!

През последните 13 години самодейността Нестле за Живей Активно! даде опция на българите да спортуват, да се движат и да се забавляват дружно с едни от най-обичаните спортни звезди. 50 от най-големите спортни звезди на България са се присъединили, измежду които Нешка Робева, Йордан Йовчев, Евгени Иванов-Пушката, Йорданка Благоева, Тити Папазов, Сани Жекова, Тервел Пулев, Наско Сираков, Илияна Раева, Мария Гроздева, Тереза Маринова, Симона Пейчева, Армен Назарян, Екатерина Дафовска, Владо Николов, Сесил Каратанчева, Николай Желязков, Николай Гергов, Братан Ценов, Антонина Зетова, Нели Маринова, Страшимира Филипова и доста други.

От старта на самодейността Нестле за Живей Активно! през 2006 година до момента, посланието за изгодите от повече придвижване и по-добра храна е достигнало непосредствено до над 350 000 българи. През 2018 година акцията закупи национално покритие и стимулира хиляди хора от цяла България да се движат повече, като сполучливо си партнира с над 100 институции, спортни клубове и федерации, специалисти и известни персони и реализира над 120 съпътстващи събития из цялата страна – в партньорство с Национално съдружие на общините.

Инициативата се организира под патронажа на Столична община и кмета на София Йорданка Фандъкова и с поддръжката на в. 24 часа, www.sportal.bg, www.iwoman.bg, www.dir.bg, списание „ Мениджър “ и БГ Радио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР