48-годишният супермодел връчи на творческия директор на Saint Laurent (YSL)

...
48-годишният супермодел връчи на творческия директор на Saint Laurent (YSL)
Коментари Харесай

Кейт Мос се появи напълно неадекватна на модно събитие

48-годишният супермодел връчи на креативния шеф на Saint Laurent (YSL) Антъни Вакарело купата " Моден модернист за 2022 година " на гала по награждаване на списание Wall Street Journal предходната седмица.

 

Въпреки че изглеждаше звездно в полупрозрачен отбор с наситено тютюнев цвят, до момента в който възхваляваше дългогодишния си другар, Мос изглеждаше разтреперана и се държеше за трибуната, заваляйки говора си.

 



 

" Добър вечер, дами и господа ", стартира тя, поглеждайки телефона си. " Антъни и аз работим дружно от - години ", продължи тя, като правеше паузи в странни моменти по време на късата си тирада.

 

              Добави изложение

" Още откогато стартира работа в " Сен Лоран ", съумях да разпозная инстинкта му за мода. И - желаех да бъда част от това ", продължи тя. " За мен е чест да бъда част от фамилията на Saint Laurent и да бъда негов другар ". " Дами и господа, за мен е чест да връча на Антъни Вакарело - премията " Иноватор на годината ", приключи Мос, бъркайки името на най-престижното отличие на вечерта.

Потребителите на обществените мрежи побързаха да изразят угриженост по отношение на странното държание на кралицата на стилния подиум.

 

 Добави изложение

 

" Тя очевидно е дрогирана " , твърдеше един консуматор на Twitter, на което различен отговори: " И аз по този начин мисля, само че не желая да върша догатки или обвинявания ". " Оттук чувствам по какъв начин сърцето ѝ щеше да изскочи гърдите ", означи различен, а различен ожтвърна с поста: " Говори се, че диетичната кока-кола, не е единствената и обичана....кока ".

Представители на Мос към момента не са дали отговор на молбата на Page Six за коментар.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР