48-годишният американски актьор и режисьор Брадли Купър, който в момента

...
48-годишният американски актьор и режисьор Брадли Купър, който в момента
Коментари Харесай

Брадли Купър и Лейди Гага отново се събраха

48-годишният американски артист и режисьор Брадли Купър, който сега промотира новия си филм " Маестро ", театралничи на аления килим с 37-годишната певица и актриса Лейди Гага на премиерата на кино лентата в Лос Анджелис. 

Двойката е известна с присъединяване си дружно във кино лентата от 2018 година „ Роди се звезда “. Драмата беше номинирана за Оскар в осем категории, в това число за най-хубав артист (Купър), най-хубава актриса (Гага), но получи премията в категорията за най-хубава песен за парчето „ Shallow “. Освен това те изиграха любовта на екрана толкоз откровено, че по-късно им се приписваше същински романс .

От друга страна, Лейди Гага изглеждаше зашеметяващо в изящен черен костюм с панталон със сребриста облицовка. Звездата облече сакото на голо тяло. Нейните платинени кичури бяха завършени в стилна вдигната коса и тя приключи визията си с черен кадифен клъч.
 Кери Мълиган, Лейди Гага и Брадли Купър Кери Мълиган, Лейди Гага и Брадли Купър Снимка: Getty
Звездата щастливо придружи Купър в залата заедно с шестгодишната му щерка Лия. Във кино лентата момичето играе епизодична роля.

Новият филм на Купър като режисьор и звезда, Maestro, разказва дългогодишната връзка сред диригента и композитора Леонард Бърнстейн (Купър) и актрисата Фелисия Монтеалегре Кон Бърнстейн (Кери Мълиган).

Първоначално Стивън Спилбърг трябваше да режисира кино лентата, само че Брадли съумя да го убеди да му разпореди работата. Спилбърг се съгласява, само че остава един от продуцентите на кино лентата.

Още преди излизането на филма Купър получи рецензии. Фалшивият нос на артиста във кино лентата за диригента Леонард Бърнстейн провокира рецензии в мрежата, тъй като основава " карикатурен облик на евреин ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР